Kaapistojen ovien uudistus Tampereella ja Pirkanmaalla

Olemme paikallinen pienyritys ja toimimme pienin kustannuksin pitäen näin hinnat asiakkaallekin edullisina. Ovien vaihdolla saadaan keittiön ilme uusittua säästämällä ehjät ja toimivat rakenteet. On myös ekologista vaihtaa vain tarvittavat osat. Samalla asiakas saa tyytyväisen mielen ja rahatkin säästyy!
Hyväkuntoisiin runkoihin saa maalaamalla uuden näköisen pinnan vaikka rungot olisivat värilliset. Vanhat alakaapit voidaan muuttaa hidastimilla varustetuiksi laatikostoiksi ja saada käyttömukavuutta keittiöön. Asentamalla vielä välitilaan näyttävät sisustuslevyt muuttuu lopputulos pienemmällä rahalla koko keittiön remonttia vastaavaksi! Jokaisen kohteen kalusteet käy mittaamassa kokenut mittaaja. Näin minimoimme reklamaatiot ja virheelliset toimitukset. Myös eteisen tai makuuhuoneen komerot voidaan uudistaa samalla tavalla ja vaikka laittaa saranaovien tilalle näyttävät liukuovet! Katso tehtyjä töitä ja ole yhteydessä meihin.

Pintaremontti ja ovien vaihtoremontti luotettavalta pienyritykseltä

Tarjoamme edullisempaa ja ekologisempaa vaihtoehtoa keittiökalusteiden uudistukseen. Keittiön ilmettä voi uudistaa vaihtamalla kaappien ovet, työtasot ja mekanismit. Se on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin uusia kalusteet kokonaan. Myös välitilan voi uudistaa edullisesti, asentamalla laattojen päälle sisustuslevyn. Rakennamme myös kokonaisia keittiöitä tai uudiskohteiden kalusteita, tarpeen mukaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ovien vaihtoremontti sekä keittiön uudistus.

Ovien vaihto ammattilaiselta – asunnon stailausremontti keittiön ilmettä uudistamaan

Uudistamme keittiön ilmeen ovien vaihtoremontilla. Ovien vaihtoremontissa vaihdamme keittiön ja muiden kaapistojen ovet vanhoihin kaappien runkoihin. Samalla uusimme tarpeen mukaan muutkin pinnat, kuten tasot, välitilat ja altaat. Tarvittaessa meiltä saa myös kattavan keittiöremontin, jossa teemme kokonaan uuden keittiön koneineen ja hanoineen. Saat meiltä täyden palvelun remontillesi, tulemme paikan päälle esittelemään tuotteemme ja suunnittelemme yhdessä keittiöremonttisi. Pyrimme mielellämme uudistamaan keittiösi ilmeen ja usein kaappien ovien vaihto saa aikaan suuren muutoksen. Jos kaapistojen rungot ovat hyvässä kunnossa, voidaan ne myös uudistaa tarpeen mukaan maalaamalla.

Ovien vaihtoremontti, suunnittelu ja asennus

Olemme luotettava pienyritys ja meille on tärkeää, että voimme tarjota palvelua viimeisen päälle. Teemme keittiöremontin alusta loppuun itse; mittaamme, suunnittelemme ja asennamme ovet ja muut kalusteet. Emme tee putki- ja sähkötöitä itse, mutta hoidamme myös tarvittaessa sähkö- ja putkimiehen hankinnan ja töiden aikataulutuksen. Uudistamme keittiösi ja myös eteisen ja makuuhuoneen kaapistot laadukkailla tuotteilla, katso kuvat tekemistämme töistä ja tilaa ovien vaihto ammattilaiselta!